OKUL, ÖĞRENCİ VE VELİ İŞ BİRLİĞİYLE “LGS”

8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik LGS tanıtım toplantısı düzenlendi. TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Sayın Kenan Efe’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantımız Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Nuray Bökrü’nün okulumuzun kurallarını ve geçmiş yıllardaki LGS başarılarını anlattığı sunumuyla devam etti. Ölçme Değerlendirme Uzmanı Sayın Onur Şeb LGS sınav sistemi ve LGS maratonunda destek olarak kullanılacak programlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ardından Akademik Danışmanlık Koordinatörü Sayın Mehmet Dergi Akademik Danışmanlık sistemiyle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. PDR Uzmanı Sayın Gülben Kent’in verimli çalışma ve öğrenci veli iletişimiyle ilgili verdiği bilgilerle devam eden toplantı İngilizce Zümre Başkanı Sayın Aylin Zorman’ın yabancı diller öğretim programı hakkında bilgi vermesi ve Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı Sayın Gökçe Akoğlu’nun K12 Veli Bilgilendirme sistemiyle ilgili bilgi vermesiyle sona erdi. TED Hatay Koleji olarak okul, aile ve öğrenci iş birliğiyle LGS sürecini verimli ve başarı odaklı sürdüreceğiz.