Meslek Tanıtım Günleri

TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi Meslek Tanıtım Günleri kapsamındaki konuğumuz Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Hasan Sarp Özcan’dı. Başarılı meslek sahibi olmanın yalnızca tek bir alanda uzmanlaşmak değil, yaşamı anlamlı ve değerli kılan hobilerle zenginleştirmek olduğunu kendi hayatından kesitlerle öğrencilere sunan Op. Dr. Hasan Sarp Özcan, etkili ve verimli sunumu ile hem iyi bir tıp insanı olmanın hem de donanımlı bir insan olmanın somut örneği olmuştur. Sunumu ile öğrencilerimiz üzerinde çok olumlu ve değerli etkiler bırakmıştır. Okulumuzu gezmiş ve öğrencilerimizin çok iyi koşullarda eğitim alıp ne kadar şanslı olduğunu vurgulamıştır. Op. Dr. Hasan Sarp Özcan 2012 yılından bu yana Ankara Acıbadem Hastanesinde çalışmalarına devam etmektedir.