MEB İngilizce Öğretmenlerine Bilgi Paylaşım Semineri Başladı!

Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminer başladı. Toplamda 40 saat eğitim görecek olan 5,6,7 ve 8. sınıf İn

onlardan dönüt almak ve MEB İngilizce kitabının çift ve grup çalışmasına yönelik adaptasyonunu sağlamak olan bu eğitim, İngilizce derslerinin öğrenci merkezli, iletişim odaklı, gramer bilgisinin anlamlı bağlamda verilmesi ve konuşma-yazma becerilerinin gelişimine yönelik sınıf çalışmasını önermektedir. Seminer 4 aşamadan oluşmaktadır. Birinci aşama ise 7 Ocak 2016’da “etkili ders planı yapma” konusu ile başlamıştır. Bu aşamada öğretmenler bilgilerini grup tartışmaları ve çift çalışmaları içinde tartışarak tazeledi  ve yeni yöntemler hakkında bilgi sahibi oldu. Eğitim sırasında  öğrencilerine yaptırmaları gereken aktiviteleri kendileri denediklerinde ise çok eğlendiler.