LİSE KEP ATMA ve İLK MEZUNİYET TÖRENİMİZİN GURURUNU YAŞADIK!

Lise kep atma ve mezuniyet törenimiz 07/ 06/ 2018 tarihinde TED Hatay Koleji kampüs bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleşti. TED Hatay Kolejinin ilk mezunlarını v

TED Hatay Koleji Özel Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri oluşturulan sırayla, alkışlar eşliğinde yerlerini aldılar. Hemen ardından Saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşımız hep birlikte coşkuyla söylendi. Törende Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş ve Kurucumuz Doç. Dr. Sayın Mustafa Özat’ın konuşmalarının ardından okul müdürümüz Sayın Ahmet Akaracı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve ilk mezunlar için TED Hatay Koleji adına yazdığı şiiri seslendirdi. Ardından okul birincimiz Alperen Yılmaz, okul ikincimiz Deniz Temel, okul üçüncümüz Efe Günal’a Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş plaketlerini verdi. Daha sonra okul birincimiz Onur Alperen Yılmaz, TED Hatay Kolejinde okumaktan duyduğu mutluluğu dile getiren konuşmasını yaptı ve okulumuzun yaş kütüğüne ilk anı plaketini çaktı. Mezuniyet törenimiz, okul ikincimiz Deniz Temel’in İngilizce konuşması ile devam etti. Okul temsilci başkanımız Bora Mazmanoğlu’nun duygulu konuşmasının akabinde öğrencilere mezuniyet belgeleri öğretmenlerimiz tarafından sırayla verildi. Mezuniyet törenimizin bir sonraki aşaması flama devir ve teslim töreniyle devam etti. Öğrencimiz Burak Altınaş’ın eşliğinde öğrencilerimiz andımızı okuduktan sonra mezuniyet işareti olan “püskül çevirme” ve “kep atma” seremonisi büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi. Kep atma seremonisinin ardından da değerli misafirlerimize kokteyl verildi.