EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ TED HATAY KOLEJİNDEN… İNGİLİZCE, ALMANCA VE FRANSIZCA YABANCI DİL SERTİFİKA TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Cambridge Üniversitesi tarafından geliştirilen IGCSE ve ESOL, kamu kurumu olan Alman Halk Eğitim Birliği ile iş birliği içerisinde çalışan TELC, Fransız Kültür Merkezi ta Kurucumuz Doç. Dr. Sayın Mustafa Özat’ın da hazır bulunduğu sertifika töreninde IGCSE, ESOL( PET, KET), TELC ve DELF sınavlarında hedefledikleri başarıyı yakalayan lise öğrencilerimiz sertifikalarını almanın gururunu yaşadılar ve yaşattılar.
Öğrencilerimize, daha iyi bir geleceğin kapılarını açacak başarılı ve seçkin kariyer yaşamları için TED Hatay Koleji olarak dil gelişimlerine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.