Eğitimde 3D Teknolojisi ile interaktif eğitime yeni eğitim öğretim döneminde de devam ediyoruz!

Okulumuz 2013-2014 eğitim-öğretim yılında görsel eğitime yeni bir boyut kazandırmak ve kalıcı öğrenimi sağlamak amacıyla “3D Teknoloji Sınıfı” açılışını gerçe

2014-2015 eğitim öğretim yılında da öğrencilerimizin görsel eğitimle desteklenmesini hedefleyen okulumuz tüm sınıf seviyelerinde ders kazanımları doğrultusunda derslerinde 3D Teknoloji Sınıfını kullanıyor.
Öğretmenlerimiz 3D ders videoları ve simülasyonlar eşliğinde dersleri interaktif işlerken, 3D sınıfında heyecan ve motivasyonu artmış öğrencilerimiz derse ilgiyle katılıyorlar.
Hatayda eğitimde 3D teknolojini kullanan ilk ve tek eğitim kurumu olan okulumuz öğrencilerimize yeni olanaklar sunmaya devam edecektir
.