ATATÜRK’ÜMÜZÜ SEVGİ VE ÖZLEMLE ANDIK

TED Hatay Koleji olarak ölümünün 80. yıl dönümünde Ulu Önder’imizi görkemli bir törenle andık. “Sonsuzluk” temalı törenimiz Ata’ya saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başl Öğrencilerimizden Hatice ÖZTÜRK gençliğin duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Daha sonra dünya liderlerinin Atatürk ile ilgili görüşlerine yer verildi. “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum” adlı şiir ana sınıfından liseye tüm öğrencilerin katılımıyla söylendi. Coğrafya öğretmenimiz Sadık GENÇ yaptığı konuşmayla Kurtuluş Savaşı sonrası Türkiye’yi gözler önüne serdi. Ardından okulumuz ana sınıfı öğrencilerinin Atatürk hakkındaki görüşlerini içeren videomuz büyük bir ilgiyle izlendi. Törenimiz okulumuz korosunun Atatürk’e ithafen söylediği duygulu şarkılarla sona erdi.