7. SINIFLAR SERTİFİKA, BAŞARI VE KATILIM BELGE TÖRENİ

TED Hatay Koleji olarak öğrencilerimizi gerek online gerek yüz yüze eğitimlerle geliştirmeye, ülke çapında gerçekleşen yarışmalara katılmaya teşvik etmeye oldukça önem veriyoruz.
7. sınıflarımıza İstanbul İşletme Enstitü’nün düzenlediği “Hafıza Teknikleri” eğitim sertifikalarını, Türkçe Zümresi tarafından online olarak düzenlenen “Anlayarak Hızlı Okuma” ve PDR Zümresi tarafından online olarak düzenlenen “Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimine katılım belgeleri idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi. Ayrıca TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları tarafından düzenlenen 14. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda katkıları olan öğrencimiz ve danışman öğretmenine katılım belgeleri teslim edildi.
Bu başarılarda ve eğitimlerde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.