TED HATAY KOLEJİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI'NA BAŞLADI

TED Hatay Koleji, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nı görkemli bir törenle açtı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törenimiz TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Sayın Mustafa Özat’ın konuşmasıyla devam etti. Kurucumuz konuşmasında öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu vurgulayıp TED Hatay Kolejinin Atatürk’ün izinde ilerleyen bir kurum olduğunu söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak “Andımız” dan alıntı yapıp “TED Hatay Koleji olarak Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyecektir.” diyerek konuşmasını noktaladı. 5. sınıf öğrencimizin şiir okuması ve 12. sınıf öğrencimizin arkadaşlarını temsil eden konuşmasını gerçekleştirmesinden sonra TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Sayın Kenan Efe ve İlkokul Müdürü Sayın Gizem Kanlı Demir yeni eğitim öğretim yılına dair değerli duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu, eğitimin meşalesi vizyoner öğretmen kadromuza yeni katılan değerli öğretmenlerimize Türk Eğitim Derneğini simgeleyen meşalemizin bulunduğu okul rozeti takıldı. Ardından 12. sınıf öğrencilerimiz okulumuzun simgesi olan meşaleleri, TED ailesine yeni katılan ilkokul 1. sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Okul marşının herkes tarafından coşkulu bir şekilde okunmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Dilek Bakan’ın ilk ders zilini çalmasıyla 10. Yıl Marşı eşliğinde öğrencilerimiz sınıflarına uğurlandılar. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın başarılarla dolu olmasını temenni ederiz.