6.SINIFLARIMIZA TANITIM TOPLANTISI

6.sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik genel tanıtım toplantısı düzenlendi. TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Sayın Kenan Efe’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantımız Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Nuray Bökrü’nün okulumuzun kurallarını anlattığı sunumuyla devam etti. Ardından İngilizce Zümre Başkanı Sayın Aylin Zorman’ın dünya standartlarındaki TED müfredatı, yabancı diller öğretim programı ve 6.sınıflarımızda bu seneden sonra uygulanacak olan kur sistemi hakkında bilgi verdi. PDR Uzmanı Sayın Gülben Kent’in verimli çalışma ve öğrenci veli iletişimiyle ilgili verdiği bilgilerle devam eden toplantı Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı Sayın Gökçe Akoğlu’nun K12 Veli Bilgilendirme sistemiyle ilgili bilgi vermesiyle sona erdi. TED Hatay Koleji olarak okul, aile ve öğrenci iş birliğiyle verimli ve başarı odaklı sürdüreceğiz.