Anasayfa > Haberler >OKUMA SEVİNCİMİZ
OKUMA SEVİNCİMİZ
Ne okumak, ne yazmak, Bilmiyordum evvelce. Kelimeleri bırak, Yazamazdım A.B.C. OKUMA SEVİNCİMİZ Her çocuk yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır. Her çocuk, geçmişin yorgunluğunu örten, yeni hedeflere yol açan umuttur. Her çocuk, yaşam sevincidir. Bir sonraki adım için tatlı bir telaş ve her zaman mutlu sonun kahramanlarıdır çocuklar. Bugün de mutlu bir sonun başlangıcıdır, gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır. Okulumuz birinci sınıf öğrencileri; okumanın, yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğunu yaşadılar. Bu mutlu günü aileleri ile paylaşmanın heyecanını ve gururunu duydular. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza eğitim-öğretim hayatları boyunca başarılar diler, bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve desteklerini esirgemeyen okul yönetimimize teşekkür ederiz.