Anasayfa > Haberler >RENKLERLE DANS KARMA RESİM SERGİSİ
RENKLERLE DANS KARMA RESİM SERGİSİ
Çocuk çizdiği resimler de iç dünyasına ait bilgiler verir. Resimdeki nesnelerin, kişilerin çiziliş sırası-çiziliş biçimi, kullandığı renkler, resimdeki eksik öğelerin, resim içindeki karalamaların anlamları vardır. Aslında resim çocuğun iç dünyasının kâğıda dökülmüş halidir, bu yüzden çocukları tanımak için nasıl ki oyunlarına bakıyoruz aynı şekilde resimlerine de baka biliriz. Bizlerde çocuklarımıza, kendilerine olan güvenlerini kaybetmeden üretmelerini destekleyip, yaptıkları eserlerin farkına varmalarını sağladık. İlkokul öğrencilerimizden Hafize KAYA, Gülce ARDIÇ, Hena HADİMOĞULLARI yapmış oldukları eserleri bizlerle paylaştılar. Diğer öğrencilerimize de iyi bir örnek olarak ilk karma resim sergilerini açtılar. Serginin teması ve ismi öğrencilerimize aittir. Cesaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, sanat ve diğer alanlardaki başarılarının devamını diliyoruz.